Hantverksprogrammet Stylist, makeup & spa

Ett hantverksyrke tar lång tid att lära sig. För att bli en skicklig Stylist, Makeup artist & Spaterapeut krävs en bra utbildning, många timmars träning men framförallt en gott samarbete med APL-platser.

15 veckor av utbildning genomförs genom Arbetsplatsförlagt lärande. APL är en viktig del i vår utbildning och kopplar samman elevens kunskaper från skolan med yrkeslivet.

Ni som handledare är viktiga för våra elevers kunskapsutveckling och kontakt med det kommande arbetslivet.

2017-10-17