Att lyckas med dina studier

Den hjälp vi erbjuder dig för att du ska klara dina studier på bästa sätt är följande:

Extra matematik

Onsdagar kl 10.10–11.40 och 12.30-14.00 i K9

Fredagar kl 10.10–11.40 och 12.30-14.00 i K12

RäknestugaPDF

Måndagar kl 17.30–19.00, Ålidhem centrum – Dalkarlså folkhögskola

Torsdagar kl 17.00–19.00, Dragonskolan – A112, Komatsusalen

Här hittar du till räknestugorna >>

Studiestöd

Studiestöd erbjuds via Stödteamet – här är mer information >>

Digital kompetens

För dig som läser SAS grund ges stöd och hjälp inom ämnet Digital kompetens.

Elevdatorer

Elevdatorer finns på Matrisen, Lärlingsgatan 21. Fem stycken datorer finns i Cafeterian/Skrivsalen, två elevdatorer finns i uppehållsrummet vid huvudentrén. I Vårdvillan, hus 6, Umestan finns elevdatorer i de allmänna utrymmena i anslutning till lektionssalarna.
OBS! För att kunna använda skolans datorer måste du ha användarnamn och lösenord.

Förväntansdokument

Vad krävs för att lyckas med sina studier? Här får man kunskap om vad som förväntas av såväl studerande som personal. Utifrån detta kan man välja studieform och planera sina studier. Här är sidan med förväntansdokument.

2019-04-02