Athena fritidsgård

   Verksamhet

   Athena fritidsgård är till för dig mellan 13–17 år. Vår verksamhet är öppen och frivillig, det betyder att du kommer och går som du vill. Du kan delta i våra aktiviteter eller bara umgås med kompisar eller personal på fritidsgården. På torsdagar har vi Tjejgård - riktad verksamhet för alla som identifierar sig som tjej. Läs mer under Tjejgård.

   Målet med fritidsgårdens verksamhet är att skapa en attraktiv och trygg mötesplats som möjliggör meningsfulla aktiviteter för unga.

   På ungdomsgården finns bland annat möjlighet att spela biljard, pingis eller tv-spel, pyssla, baka eller spela fotboll eller innebandy i Ersängshallen.

   Har du idéer på aktiviteter eller om verksamheten prata med någon i personal så kan hjälpa dig att förverkliga dem!

   Athena fritidsgård är till för dig mellan 13-17 år. Kom med dina idéer så förverkligar vi dem tillsammans. Vi på Athena hjälper dig jättegärna.

   Danslokal

   På Athena har vi en danslokal som är öppen för drop-in på kvällstid. Den är på 25 kvadratmeter utrustad med speglar och ljudanläggning.

   Hade du nytta av informationen?  
   (39 röster)

   Sidan granskad av Gerda Berglund

   2018-03-16

   På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.