Mariehemsgården

   Sidan granskad av Gerda Berglund

   2017-04-19

   Demobild

   Tre trappor far till Navet 24/4!

   I en omröstning bland er ungdomar på Tre trappor drog ett besök på Navet in många röster. Därför beger vi oss självklart dit!

   Måndagen 24/4 flyttar vi hela verksamheten till Navet, där fyra stycken av oss fritidsledare finns under våra ordinarie öppettiderna, kl 18.00-21.00. Navet i sin tur stänger kl 22.00 för den som vill stanna kvar längre, men då sker detta under eget ansvar.

   (Observera att besöket på Navet i det tidiga vårprogrammet låg på annat datum, flyttat till 24/4 efter önskemål från flera av er ungdomar)

   Badhuset bistår själv med ordinarie badvakter, och badet kommer också att ha öppet för övriga besökare.

   Det kostar 50kr per person att gå in på Navet med vårat rabatterade pris. Priset gäller såväl ungdom (under 20 år) som äldre.

   Entréavgiften för medföljande ledsagare, assistenter och/eller föräldrar är 100kr/person. De får ta kvitto och begära ersättning från sina arbetsgivare i efterhand.

   Sista dag för anmälan är fredag 21/4, detta för att ta del av vårat rabatterade pris. Ifall du kommer oanmäld så måste du tyvärr betala fullt pris (100kr under 20 år, annars 145kr).

   Värt att notera är att vi fritidsledare inte är utbildade badvakter men att vi kommer finnas på plats och givetvis hålla så god koll vi kan.

   Intresseanmälan och allmänna frågor sker till oss via något av följande sätt:

   • mail: (ulrik.wemmenhed@umea.se eller
   • erik.sandstrom@umea.se)telefon/ sms: Erik Sandström, 090-16 56 64 alt. 070- 665 44 13.
   Hade du nytta av informationen?  
   (1 röster)

   Kontakt

    

   Ulrik Wemmenhed
   ungdomsassistent
   Umeå kommun
   mejl

   På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.