Hamnmagasinet

   Hamnmagasinet

   Hamnmagasinet är en kreativ mötesplats för dig mellan 15-25 år. En frizon där alla är välkomna. Vår personal är alltid intresserad av att möta unga och bolla idéer.

   Du kan göra allt från att pyssla kreativt, ta en fika, spela spel, ställa ut konst och vara med på workshops till att arrangera något eget. Efter introduktion får du även tillgång till syrum, replokal och DJ-rum.

   Varmt välkommen under våra öppettider! Se även kalendern för kvällsplanering och ändringar, samt nyheterna nedanför!

   Café!

   I vårt café kan du köpa gott och billigt fika eller äta mat. Allt är vegetariskt (komjölk finns som alternativ). Kaffet är krav- och fairtrademärkt och vi har gra­tis wifi. En dator finns också att låna.

   Skapande

   I vår designverkstad finns allt möjligt som har med design, hantverk och pyssel att göra. Designa dina egna smycken, gör pins, sy, sticka, virka, tryck på t-shirts och mycket mer. Allt material finns till självkostnadspris! Under veckorna har vi regelbundna drop-in workshops. Håll koll på kalendern för mer info!

   DJ-studio

   I vår DJ-studio har vi en Pioneer CDJ-2000 anlägg­ning. Här kan du själv öva eller delta i en DJ-workshop. För att boka studion behövs ett DJ-kort som du får gratis av oss.

   Musikrum

   Har du ett band, vill du starta ett, eller vill du själv få tillgång till musikrum för att sjunga eller spela? Vi har två rum, fullt utrustade med sånganläggning, gitarr- och basförstärkare, trumset och keybord. Kom och provrepa!

   Spela spel

   På Hamnmagasinet kan du spela tv-spel, brädspel, biljard och foosball. Vi har två tv-spelsrum med PS4, Wii och Xbox One samt flera roliga brädspel. Om du har önskemål på något nytt spel så berätta för oss!

   Open stage

   Vår scen är öppen för dig som vill arrangera en spel­ning, styra upp ett Poetry Slam eller Stand Up-kväll. Vi tar också in olika artister utifrån önskemål. Hör av dig till oss om du vill göra något själv eller har någon idé!

   Hade du nytta av informationen?  
   (154 röster)

   Hamnmagasinet

   Västra Strandgatan 4
   903 26 Umeå
   Tel: 090-16 21 36

   Vanliga öppettider

   Måndag STÄNGT

   Tisdag 15.00-22.00

   Onsdag 15.00-22.00

   Torsdag 15.00-22.00

   Fredag 15.00-23.00

   Lördag 18.00-23.00

   Söndag STÄNGT

   (se Kalender för avvikelser)

   Kalender

   Hamnmagasinet Ungdomens Hus veckoplanering, se även ordinarie öppettider.

   Aktuellt vecka 23

   Tisdag

   • Stängt

   Onsdag

   • Stängt

   Torsdag

   • Stängt

   Fredag

   • Stängt

   Lördag

   • Stängt

   Kontakt:

   Dela med dig av din berättelse till Make Equal Stories!

   Dela med dig av din berättelse till Make Equal Stories!

   Sidan granskad av Sandra Näslund

   2019-06-04

   På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.